Familiewoning Woerden

Peter en Lianne wonen samen met hun twee kinderen in een leuke buurt in Woerden.
Door een schuine wand in de woonkamer wisten ze niet goed wat ze met de indeling aanmoesten. Daarnaast wilde ze ook graag meer opbergruimte.

Door een bouwkundige aanpassing in het ontwerp door te voeren is er een fijne zithoek en opslagruimte gecreëerd. Een juiste combinatie van stoere en vrouwelijke kleuren en materialen toe te passen zorgt ervoor dat alles in balans is.

Met veel enthousiasme heeft Marleen voor ons een verrassend ontwerp voor onze woonkamer en keuken gemaakt. Naast de ideeën voor de inrichting, kleuren en materialen heeft zij bouwkundige suggesties gedaan. Door een wand te plaatsen maakte zij het mogelijk om een knusse woonkamer te creëren waar wij met het gezin kunnen genieten.

Peter & Lianne

Scroll to Top