Vrijstaande woning Zwammerdam

Ralph en Monique gingen verhuizen.. En wel binnen 4,5 maand. Een klein detail is dat de woning van boven tot onder compleet moest worden verbouwd en deels worden uitgebouwd.

De aannemer wilde snel aan de slag, maar eerst moesten er nog belangrijke keuzes worden gemaakt; in eerste instantie betrof dit de indeling, verlichtingspunten en aansluitingen.

Voor dit project heb ik daarom in fases gewerkt en ben ik begonnen met het maken van diverse indelingsopties  zodat zij op basis van hun wensen goed zicht kregen op de mogelijke indelingen.                                       Door wanden, waar mogelijk, te verplaatsen of te laten vervallen zijn we tot een mooie indeling met een zeer riante leefkeuken gekomen. Op basis van deze indeling heb ik een verlichting- een aansluitingenplan gemaakt waar de aannemer mee aan de slag kon.

De tweede fase bestond uit een compleet interieur voor de gehele woning. Eenheid, stoer, passend bij de omgeving (de landerijen) en een vleugje romantiek dat waren de wensen van Ralph en Monique voor hun interieur. In dit project heb ik ook een mooi maatwerk meubel toegepast; een tv meubel met voldoende opbergruimte. De kinderkamers voor hun drie kinderen mochten speels, vrolijk en praktisch worden.

 

Scroll to Top