Dingen doen waar je blij van wordt, het is een cliché, maar het is o zo waar! Er is niets leuker dan mensen gelukkig te maken met een nieuw interieur.

Ik ben ervan overtuigd dat een fijne en mooie omgeving mensen gelukkiger maakt. Daarom gun ik iedereen een fijn huis dat past bij de persoon die jij bent en de dingen die jij het liefste doet.
Daarom heb ik Blenddin opgericht.

Blenddin is een afgeleide van ‘to-blend-in’  en staat voor het integreren, mixen en mengen van kleuren en materialen. Daarnaast ‘blend’ ik de wensen van mijn opdrachtgevers tezamen met mijn expertise tot een passend en persoonlijk advies.

Mijn adviezen en ontwerpen zijn altijd maatwerk en volledig afgestemd op de gebruiker. Kernwoorden zijn: praktisch, functioneel, comfortabel,    ‘blend-in’ met de omgeving. Hierdoor worden kleuren, materialen, functie en vormgeving op elkaar afgestemd en vormt het één geheel.

Persoonlijk contact, professioneel, betrouwbaar, kwalitatief en concreet advies en het ontzorgen van mijn opdrachtgevers vind ik ontzettend belangrijk. Daarom adviseer, ontwerp, organiseer en faciliteer ik alles graag tot in de puntjes.

Mensen gelukkig maken met een nieuw interieur

afbeelding 3

Een paar leuke facts over mij...

Scroll naar boven