Appartement Hoofddorp

Paul en Carry verhuizen binnenkort naar een appartement in Hoofddorp. Zij wilden een ontwerp voor de entree, woonkamer en keuken. De wensen van hen waren dat er best gedurfde kleuren en materialen mochten worden gebruikt, het samenbrengen van oud en nieuw, een logische indeling waarbij er een aparte zit-en tv hoek zou worden gecreëerd en dat de ruimte leefbaar en mooi zou worden.

De vele familie-erfstukken hebben een prominente plaats aan ‘the wall’ gekregen.
De schilderijen komen door hun gouden lijsten goed tot hun recht op de diepe blauwe wand. Diverse meubels worden opnieuw gestoffeerd zodat deze helemaal in het nieuwe interieur passen. Paul en Carry, zijn net als ik, dol op het resultaat en zijn al begonnen met het realisatie van het interieurplan.

Appartment Hoofddorp
Scroll to Top