Appartement Hoofddorp

Paul en Carry verhuizen binnenkort naar een appartement in Hoofddorp. Zij wilden een ontwerp voor de entree, woonkamer en keuken. De wensen van hen waren dat er best gedurfde kleuren en materialen mochten worden gebruikt, het samenbrengen van oud en nieuw, een logische indeling waarbij er een aparte zit-en tv hoek zou worden gecreëerd en dat de ruimte leefbaar en mooi zou worden.

De vele familie-erfstukken hebben een prominente plaats aan ‘the wall’ gekregen. De schilderijen komen door hun gouden lijsten goed tot hun recht op de diepe blauwe wand. Diverse meubels worden opnieuw gestoffeerd zodat deze helemaal in het nieuwe interieur passen. Paul en Carry, zijn net als ik, dol op het resultaat.

Kleurkeuzestress is de reden dat wij bij Marleen van Blenddin hebben aangeklopt. Maar ook de vraag hoe maakt je een hele ruime en lichte woonkamer tot een knusse en gezellige kamer waar plek is voor een overdaad aan schilderijen, spiegels en snuisterijen. En dat heeft geresulteerd in een heel gedurfd ontwerp ? waarbij meerdere kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd.

Marleen heeft onze wensen en ideeën verwerkt tot één fantastisch ontwerp en we kunnen niet wachten tot het helemaal klaar is en we er ook kunnen wonen.

Paul & Carry

Scroll naar boven