Boy, Cindy en hun zoontje Sem zijn vorig jaar vanuit Amsterdam naar Baarn verhuist. Voor hen mocht ik een compleet interieurplan maken voor de gehele begane grond. De uitgangspunten voor het ontwerp waren; natuurlijke kleuren, alle kleuren en materialen moeten op elkaar zijn afgestemd, een passend geheel vormen, het interieur moest rust uitstralen met veel opbergruimte op een speelse manier. Ook wilde ze graag dat de woonkamer en eetkamer van elkaar gescheiden werden, maar wisten ze vanwege een verlaging in het plafond niet zo goed hoe ze dit op een mooie manier konden realiseren.

Op het tv meubel na zijn alle kasten meubelmaatwerk. Door het toepassen van slim meubelmaatwerk worden de woonkamer en eetkamer gescheiden door mooie ensuite kasten.  Tevens voegt dit aan beide ruimtes extra sfeer toe en is er veel opbergruimte gecreëerd. In de bijkeuken heb ik een slimme kastenwand ontworpen waar de wasmachine, droger en een extra koelkast worden geplaatst. Met een uitschuifbaar gedeelte zodat daar de was kan worden opgevouwen.

Vol enthousiasme is het interieurplan door Boy en Cindy ontvangen en ze gaan deze zomer aan de slag om het interieurontwerp te realiseren.

We hebben fijn samengewerkt met Marleen. We wilden voor de hele beneden verdieping een nieuwe look en ze heeft onze wensen goed weten te vertalen! Rustig, neutrale kleuren en passende meubels. Alles past bij elkaar!

Cindy Stechweij

Scroll naar boven