Nieuwbouwhuis Utrecht

Voor deze leuke familie uit Utrecht mocht ik een compleet interieurontwerp maken voor hun prachtige nieuwbouwhuis in Utrecht.

Ze wilden alles in één keer goed doen en benaderden Blenddin daarom al 1,5 jaar voordat de eerste steen werd gelegd. Door diverse indelingsopties uit te werken, voor de ruime begane grond met leefkeuken, de kinderspeelkamer, alle slaapkamers, de twee badkamers en een mooie werkkamer, kwamen we tot dé ideale indeling voor dit gezin. Het verlichtingsplan maakte het plan voor de bouw compleet. Hierdoor wist de aannemer exact waar alle licht-en elektra punten moesten komen.

Een half jaar later ben ik aan de slag gegaan met het interieurplan voor de begane grond. In het ontwerp heb ik zeven maatwerkelementen toegepast. Diverse kasten, de zitnis, het daybed,  het tv-meubel met haard en de garderobekasten in de hal zorgden voor de ideale indeling. De passende vloer, alle mooie kleuren op de wanden, de stoffen van de meubels/raambekleding en natuurlijk de meubels en armaturen maakten het ontwerp compleet.

Ze twijfelden nog even tussen een gietvloer en een mooie PVC vloer.. De 3d Visuals gaven zo’n goed beeld en daarom zijn ze voor een gietvloer gegaan.

Het plan was tot in de puntjes uitgewerkt en zo konden Rolf en Kim de vloerenlegger, schilder, meubelmaker van de benodigde informatie voorzien. Zelf zijn met de shoppinglist onder de arm op pad gegaan om alle meubels, armaturen en accessoires aan te schaffen.

 

 

 

 

Scroll naar boven