Nieuwbouwhuis Utrecht

Voor opdrachtgevers uit Utrecht mocht ik een compleet interieurontwerp maken voor de benedenverdieping van hun nieuwbouwhuis. De wensen waren een verlichtingsplan, een logische indeling waarbij de ruimte en bijbehorende functies goed worden benut, genoeg opbergruimte, een ontwerp voor de keuken en een warm kleurenpalet.

De nude-en terracotta kleuren creëren mooie kleurnuances in combinatie met de zacht groene tint en passen goed bij de visgraat vloer en gekozen stoffen. In dit ontwerp zijn een maatwerk kast en tv-meubel toegepast.

Door de groene tint terug te laten komen in de keuken wordt het een geheel en deze kleur zorgt daarnaast voor een mooi contrast met het marmeren aanrechtblad en de houten details.

Voor ons nieuwbouwhuis hebben wilden we graag een compleet ontwerp voor de woonkamer en keuken. We houden van kleur en dit komt goed tot zijn recht in dit ontwerp. Door de toepassing van maatwerkmeubels wordt de ruimte optimaal benut en de bijzondere lamp van Moooi maakt het ontwerp af!

Scroll naar boven