Waterwoning Houten

In 2020 benaderden Arjan en Pauline mij voor het herinrichten van hun prachtige waterwoning in Houten.

Het mooie haardmeubel springt direct in het zicht, tezamen met de diepe groene kleuren op de wand. Het zachte beige vloerkleed matcht goed met de cognac lederen bank en zorgt voor een verbinding van de meubels in de zithoek. De nieuwe raambekleding zorgt voor een fijne sfeer, komt de akoestiek ten goede en reguleert ook het binnenkomende zonlicht vanaf de plas. Een theetje of een glas wijn is zo binnen handbereik door de tweede keuken.

Hun wensen zijn geslaagd; een nieuwe vloer,  een tweede keuken in de woonkamer op de eerste verdieping, een meubel om de haard, nieuwe kleuren op de wanden en nieuwe raambekleding.

Arjan en Pauline zijn erg enthousiast over het resultaat, maar ook over de werkwijze. Zo enthousiast dat ik binnenkort hun recent aangekochte vakantiewoning in Zeeland mag gaan inrichten.

Marleen heeft ons verrast met haar mooie voorstellen voor ons interieur. Iets waar wij zelf nooit op waren gekomen. Leuke, frisse en gewaagde combinaties van verf en behang zijn schitterend. Complimenten te over van leveranciers van vloer en gordijnen, over de mooie samenstelling en kleuren. Wij waren zo enthousiast dat wij al haar ideeën hebben overgenomen en haar adviezen opgevolgd. Het resultaat is verbluffend.

De communicatie met Marleen was prettig. Ze heeft ons continue op de hoogte gehouden van voortgang. Echt een aanrader!

Scroll naar boven