Wij hebben Marleen gevraagd met ons mee te denken om de puntjes op de i te zetten in onze nieuwbouw woning. Marleen heeft ons totaal weten te verrassen. Na een korte intake heeft ze de wensen van ons allebei weten samen te vatten naar één geheel. Zelf hadden we dit niet kunnen bedenken. Inmiddels zijn we druk met de uitvoering! Wij raden Blenddin zeker aan!!

Mischa & Hanna

Blenddin (Marleen) heeft voor ons een ontwerp gemaakt voor de begane grond, de overloop en een kinderkamer. Ons renovatieplan was groot en in een strakke planning gezet. We zijn erg blij dat we in contact zijn gekomen met Marleen. Ze had duidelijk aandacht voor onze wensen en ideeën. En heeft veel zoek- en keuzewerk uit handen genomen in die drukke tijd. Er was een prettige communicatie onderling. Ze maakte voor ons een lichtplan, kleuradvies en indelingsplan incl. raamdecoratie en een productvoorstel. De presentatie werd leuk gedaan en was elke keer weer verrassend waarmee ze kwam. We zijn heel blij dat we haar plan gevolgd hebben. Het zijn hele mooie kleuren en vormen een prachtig geheel in het huis.

Ralph & Monique

Wij kozen voor een interieuradvies van Marleen om onze woonwensen en ideeën om te smelten tot één mooi geheel. Het resultaat is boven verwachting! De presentatie van haar advies was heel persoonlijk, inspirerend en gaf een mooi duidelijk beeld welke ons direct aansprak. Ik gun iedereen zo’n fijn thuis en kan Marleen van harte aanbevelen!

Dennis & Maj-Britt

Scroll naar boven