Marleen stelt van te voren vragen om een goed beeld te krijgen van onze woonwensen, wie wij zijn als persoon en wat wij belangrijk vinden. Op basis hiervan heeft zij een interieuradvies gegeven voor ons eerste koophuis. Zonder het advies van Marleen hadden we nooit zoveel kleur aangebracht in ons huis. Juist doordat alles op elkaar is afgestemd is het één mooi geheel geworden.

Vincent & Anne Wietske

Met veel enthousiasme heeft Marleen voor ons een verrassend ontwerp voor onze woonkamer en keuken gemaakt. Naast de ideeën voor de inrichting, kleuren en materialen heeft zij bouwkundige suggesties gedaan. Door een wand te plaatsen maakte zij het mogelijk om een knusse woonkamer te creëren waar wij met het gezin kunnen genieten.

PETER & LIANNE

Wij kozen voor een interieuradvies van Marleen om onze woonwensen en ideeën om te smelten tot één mooi geheel. Het resultaat is boven verwachting! De presentatie van haar advies was heel persoonlijk, inspirerend en gaf een mooi duidelijk beeld welke ons direct aansprak. Ik gun iedereen zo’n fijn thuis en kan Marleen van harte aanbevelen!

Dennis & Maj-Britt

Scroll to Top