Nieuwbouwhuis Blaricum

Dennis en Maj-Britt hebben een riant nieuwbouwhuis gekocht in Blaricum. Voor hen mocht ik een interieurplan maken voor de gehele begane grond. De uitgangspunten voor het ontwerp waren een Scandinavisch, modern, stijlvol, warm en persoonlijk interieur waarbij de begane grond èèn geheel vormt.

In dit ontwerp heb ik ervoor gekozen om de de bank in het midden van de ruimte te plaatsen waardoor er een speels effect wordt gecreëerd in de ruimte en alles minder statisch wordt. Daarnaast heb ik een ontwerp gemaakt voor een maatwerk kast.

De diverse blauwe tinten vormen een mooi geheel met de lichtgrijze en witte tinten. Doorhout, koper en een roze poeder tint als detailkleur toe te voegen creëer je contract en is het interieur in balans.

Inmiddels wonen zij alweer ruim een jaar samen met hun twee kinderen in deze prachtige woning en genieten ze nog iedere dag van hun interieur.

Wij kozen voor een interieuradvies van Marleen om onze woonwensen en ideeën om te smelten tot één mooi geheel. Zij verzorgde voor ons een indelingsplan, kleuradvies inclusief raamdecoratie en een productvoorstel.

Het resultaat is boven verwachting! De presentatie van haar advies was heel persoonlijk, inspirerend en gaf een mooi duidelijk beeld welke ons direct aansprak. Daarnaast ook heel praktisch want de plattegronden en kleurnummers kwamen goed van pas toen wij alle werkzaamheden in ons (nieuwbouw) huis gingen plannen. De schilders konden zo starten.

Verder heel blij met het gedurfde voorstel om een enorme maatwerk kast in onze woonkamer te plaatsen en de bank midden in de ruimte.

Nu wij al een poosje in ons huis wonen kunnen we oprecht stellen dat we ons heel erg thuis voelen en daar heeft Marleen zeer zeker aan meegeholpen.

Ik gun iedereen zo’n fijn thuis en kan Marleen van harte aanbevelen!

Dennis & Maj-Britt

Scroll naar boven