Nieuwbouwhuis Vianen

De eerste steen was nog niet gelegd en John en Marieke moesten nu al allerlei keuzes maken voor hun nieuwbouwwoning. Zaken als waar moesten alle lichtpunten, aansluitingen en schakelaars komen. Daarom heb ik een verlichtings- en aansluitingenplan gemaakt in combinatie met een interieurplan.

Hun woonwensen: een rustige basis, gebruik van natuurlijke en zachte materialen, toepassing van een diepe tint op de muur, een vleugje romantiek en een fijne plek om lekker te kunnen lezen… Daarnaast wilden ze rustig thuis kunnen werken terwijl de kinderen aan het spelen zijn zonder ze uit het zicht te verliezen.

In het ontwerp zijn diverse maatwerkoplossingen toegepast.

Ze zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten iedere dag van hun mooie interieur.

Voor de inrichting van de huiskamer en hal in onze nieuwbouwwoning hebben wij advies gevraagd aan Marleen van Blenddin. Marleen is bij ons langs geweest voor een intakegesprek en heeft aan de hand hiervan een moodboard gemaakt. Regelmatig heeft ze bij ons getoetst of ze onze wensen juist heeft geïnterpreteerd. Alle gesprekken met Marleen waren erg fijn, ze is enthousiast, creatief en prettig in de omgang.

Marleen heeft in eerste instantie een grof indelingsplan en verlichtingsplan gemaakt. Hiermee konden wij aan de aannemer ons meerwerk doorgeven en alle stopcontacten en lichtpunten op de juiste plaats laten aanleggen. Marleen heeft goed rekening gehouden met onze planning en heeft ervoor gezorgd dat wij dit op tijd konden aanleveren.

Een paar maanden later kwam ze met het uitgewerkte inrichtingsplan. Het is een prachtig advies geworden en ik kan niet anders zeggen dan dat het helemaal klopt, tot in detail! Dit hadden wij zelf niet kunnen bedenken. Ze heeft naar onze wensen geluisterd, maar ook haar eigen inbreng en creativiteit gebruikt. Daarnaast is de manier hoe Marleen dingen presenteert echt een feestje. We zijn heel blij met het advies en kunnen niet wachten tot onze woning klaar is en we het uit kunnen gaan voeren.

John & Marieke

Scroll naar boven